Weekendje weg in een 2CV - Lekker genieten en touren!

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • Huur 2cv voor 2 dagen
  • Overnachting en ontbijt
  • Picknickmand (zonder proviand, met koffie en thee) in de 2cv.
  • GPS met routeboek en toeristische informatie (in het Nederlands).
  • Verzekering, schoonmaak van de oldtimer en eventuele technische assistentie.
  • Eigen risico standaard €1000, maar te verlagen naar €500 of €250 tegen een kleine afkoopsom. 
  • Vertrek is op iedere dag mogelijk, vraag naar de beschikbaarheid.
  • Wij adviseren om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Prijs: €169 p.p. op basis van 2 personen met een 2cv
€ 235 p.p. met een Kever Cabrio of VW T2 bus 
€ 299 p.p. met een Porsche 911 SC Targa of Ford Mustang Cabrio

Extra mogelijkheden

  • Dag verlengen (met 2cv) € 79,- p.p.p.d.
  • Picknickpakketjes voor de eerste dag: € 10,- p.p.
  • Verlagen eigen risico naar € 500,- of € 250,-
  • Extra persoon: € 49,-

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2020.

Romantisch rondreizen

Een weekend met een 2cv is gezellig en romantisch. Samen in de eend over kleine wegen, door mooie landschappen. Deze 2-daagse route leid je door polders, langs plassen en over een aantal pontjes. Je komt door kleine dorpjes in het Gooi, de Vechtstreek, het Groene Hart en de Betuwe. Je ontdekt hoe mooi het landschap is vanaf binnendoor wegen en met lagere snelheden. Het routeboek voorziet je onderweg van toeristische informatie.

Overnachten

Je overnacht in een stijlvol Bed & Breakfast waar je hartelijk wordt ontvangen! Wij maken gebruik van enkele gastvrije kleinschalige accommodaties met meestal een mooie, eigenzinnige inrichting.

Programma

Je kunt de eend vanaf 9 uur ophalen in Hoogblokland. Je krijgt een duidelijke instructie over het rijden met de 2cv van jouw voorkeur. Voor onderweg krijg je een routeboek mee. Zorg zelf voor de broodjes, want je krijgt ook een picknickmand mee. Je overnacht in of in de omgeving van Gouda. De 2e dag kun je het routeboek weer volgen en deel je zelf je dag in zoals je dat wilt. Wij verwachten de eend voor 18.00 uur terug.

8.7/10 3 reviews

Reviews van gasten

Jeannette ter Weeme

Met partner

8

We hebben genoten van onze 2 dagen met het eendje. Jammer dat Amersfoort zo op zijn kop ligt met wegwerkzaamheden, waardoor we jullie lastig konden vinden en bijna niet wegkwamen. De route was prachtig; we hadden hierbij wel een tweede overnachting kunnen doen om zo meer tijd te hebben om leuke stadjes en bezienswaardigheden te bekijken. Ontzettend leuke B en B in Gouda, en lieve en warme gastvrouw aldaar!

bert van wijk

Met partner

8

Goed weekendje met een uitstekend bed en breakfast bij de kamer hiernaast in Gouda. Heel attente Sandra die ons bij hun binnen loodste daar er havenfeesten in Gouda waren en straten waren afgesloten. Op de zondag een zware bui die wat lekkage veroorzaakte in de eend. Was wel ff lastig. Ook de echt juiste brandstof te vinden viel niet mee. Maar mijn vrouw die was helemaal in de wolken met 2 dagen rijden in een lelijke eend zoals ze in de volksmond heten. Langs de mooiste plekjes van Nederland. Life is nice!!!

Sonja van den Hout

Met partner

10

Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Het was allemaal goed geregeld de tour en de B&B geweldig. Voor herhaling vatbaar en volgend jaar doen we het weer

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Wij verhuren prachtige 2cv's voor een dagje uit, weekend weg, bijzondere vakantie of een unieke rondreis. Bezoek je eigen favoriete plekken of vertrek voor een arrangement met een routeboek en toeristische informatie. Indien gewenst zorgen wij voor originele overnachtingsplaatsen.

Vestiging Amersfoort

Amersfoort is vanuit het hele land goed bereikbaar en het ideale vertrekpunt voor een heerlijk dag toeren. De omgeving is erg mooi. Je rijdt zo het Gooi in en de Veluwe of de Betuwe op. Ook voor een weekend weg of een bijzondere vakantie kun je vanuit Amersfoort vertrekken.

Mogelijkheden

Wij verhuren prachtige 2cv's, VW Kever cabrio's, VW bussen, een Porsche 911 en een Ford Mustang cabrio voor een dagje uit, weekendje weg of uniek event. Al onze voertuigen zijn in uitstekende staat en inclusief een inzittende verzekering, zo kun je zorgeloos de weg op.

Op locatie

Indien gewenst kunnen wij onze oldtimers afleveren op locatie. Wij regelen het transport, begeleiding en technische assistentie op locatie, aftanken en tegen bijbetaling maken wij een mooie route op maat.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Hotelveiling.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Hotelveiling.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Hotelveiling.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.