Romantisch nachtje weg in Friesland

Bij dit romantisch nachtje weg is inbegrepen:

    • 1x overnachting
    • 1 x ontbijtbuffet
    • 1 x romantisch 4gangen Lunia menu
    • 1 x flesje champagne op de kamer bij aankomst
    • Late checkout
Prijs € 90,00 per persoon gebaseerd op 2 personen op een romantische kamer.
De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Romantisch nachtje weg in Friesland

Een romantisch weekendje weg is een heerlijke kans om tijd voor elkaar vrij te maken en met zijn tweeën te ontsnappen. Eventjes weg van alle stress, kinderen of werk. Samen genieten van de rust, de tijd en de aandacht voor elkaar….

Luxe kamers

De ruime luxe hotelkamers (26m2) liggen in de nieuwe vleugel (6-2011). Ze zijn voorzien van: 2 extra lange éénpersoonsbedden (2,10m lang), koffie-/theevoorzieningen, balkon of terrasje met zitje, flatscreen tv, 2 stoelen, tafel of bureau en gratis wifi op de kamer. De inloop-douche is voorzien van een rainshower, zwevend toilet, design radiator en ruime wastafel.

Het restaurant

In het monumentale huis Lunia bevindt zich op de begane grond het a la carte-restaurant en de lounge.
De lounge: een sfeervol ingerichte serre met serviezen en koper vanuit begin negentiende eeuw. Comfortabele stoelen om te genieten van uw aperitief, of om ontspannen een boek te lezen.

Het restaurant is ondergebracht in drie open kamers en heeft ruim opgezet vierenveertig comfortabele zitplaatsen.
De menukaart biedt een fraaie keuze aan seizoens- en streekproducten. Ook hier wordt gekookt op de klassieke Franse wijze met een moderne slag.

Onze partner

Algemeen

Rust, ruimte, relaxen. Wij bieden persoonlijke service in een kleinschalige sfeervolle ambiance.In 2011 heeft een grote verbouwing plaatsgevonden, waarmee 14 nieuwe deluxe kamers zijn gebouwd. Tevens kwam er een grote binnentuin, vergaderzaal, wellness en parkeergelegenheid bij. Het monument is anno nu voorzien van modern gemak!

Faciliteiten

U kunt hier comfortabel overnachten en goed dineren. Door de centrale ligging voor de 3 noordelijke provincien is het hotel een aantrekkelijke uitvalsbasis om het mooie noorden van Nederland te ontdekken.

Het hotel beschikt zelf over een mooie binnentuin en heeft ook een terras, maar ook een kleinschalige wellness en jeu de boulesbaan.In de prachtige binnentuin kunt u als hotel- en/of restaurantgast kosteloos gebruik maken van de 9-persoons buitenwhirlpool en de Finse sauna.

Verder beschikt het hotel over voldoende parkeerruimte en gratis Wifi.

Restaurant

In het monumentale huis bevindt zich op de begane grond het a la carte-restaurant en de lounge.

De lounge: een sfeervol ingerichte serre met serviezen en koper vanuit begin 19e eeuw. Comfortabele stoelen om te genieten van uw aperitief, of om ontspannen een boek te lezen.

Het restaurant is ondergebracht in 3 open kamers en heeft ruim opgezet 40 comfortabele zitplaatsen. De menukaart biedt een fraaie keuze aan seizoens- en streekproducten. Ook hier wordt gekookt op de klassieke Franse wijze met een moderne slag.

In de omgeving is van alles te doen!

Aantrekkelijk voor de toeristische gast zijn de huurfietsen die u bij het hotel kunt krijgen met 3 of 7 versnellingen, een tandem of een elektrische fiets. De receptie helpt u graag met veel verschillende wandelroutes door de verschillende nationale parken in de omgeving zoals het Drents-Friese Wold en de Weerribben.

Een dagje winkelen of steden bezoeken? Groningen, Leeuwarden en Heerenveen zijn op respectievelijk, 50 minuten, 35 minuten en een kwartiertje rijden.

De Orchideenhoeve, Oranjewoud met het Belvedere Museum, schilderachtig Beetsterzwaag, de Drentse hunebedden, de Friese meren zijn allemaal dichtbij.

Oldeberkoop ligt zeer centraal en is dus een prachtige uitvalsbasis om de noordelijke provinciën te bezoeken!

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Hotelveiling.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Hotelveiling.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Hotelveiling.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.